Woodstep
Bevásárlólista
 

A Woodstep márkáról

 

 

Ha már álmodott magának egy szép padlót, megtette az első lépést.

 

Mi a DIEGO-nál hiszünk abban, hogy ­a szépen berendezett lakótér hosszú távon pozitív hatást gyakorol az életminőségre, hozzájárul a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. A padlóburkolatok a lakóterek domináns felületei, melyek alapvetően meghatározzák a helyiség hangulatát.

 

A Woodstep a DIEGO saját fejlesztésű padlómárkája, mely közel 20 év értékesítési tapasztalata, vásárlóink visszajelzései, és a piaci trendek alapján folyamatosan változik, megújul. Laminált padlóink már több mint 30 millió m²-nyi felületen bizonyították kiválóságukat. Az értékesített paneleket egymás után fektetve több mint kétszer lehetne Woodstep padlón körbesétálni a Földet.

 

A Woodstep padlók a fa természetességét, kellemes komfortérzetet, életstílust, jó ár-érték arányú termékeket, hosszú élettartamot, és egyedülálló, akár 30 évig terjedő garanciát kínálnak. A 2015-ös termékválasztékot több mint 100 különböző mintázatú padló alkotja, melyeket változatos felületi struktúrákkal, különböző vastagságokban és panelméretekben kínálunk.

 

Termékválasztékunkat professzionális alátétek, színben tökéletesen illeszkedő szegélylécek, és burkolati profilok, továbbá ápoló- és tisztítószerek teszik teljessé.5996285597777-laminalt-padlo-woodstep-luxury-10mm-11524-hikory-red-river-enterior-01.jpg

 

Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: