Woodstep
Bevásárlólista
 

A Woodstep előnyei

Magas minőség


A Woodstep előnyei

 

 

A Woodstep laminált padlók minősége első osztályú, a panelek válogatott alapanyagokból, magas minőségű, ellenőrzött gyártási technológiák mellett készülnek. A laminált padlók osztályozásához a paneleket különböző teszteknek is alávetik, így ellenőrzik a panelek kopásállóságát, valamint a nedvességfelvételét is. A magas minőségi követelményeknek köszönhetően Ön hosszú évekig, évtizedekig élvezheti padlója szépségét!

 


Széles választékA Woodstep előnyei

 

 

A Woodstep kínálata igen gazdag, a termékválasztékot több mint 100 különböző mintázatú dekor alkotja, változatos felületi struktúrákkal, különböző vastagságokkal és panelméretekkel. A Woodstep kollekcióban így megtalálják számításukat mind az egyszerűbb, mind a különlegesebb dekorok kedvelői, az átmeneti időszakra, vagy hosszú évekre tervezők, valamint a változatos formavilág kedvelői is.  

 

 Élethű dekorok


A Woodstep előnyei

 

 

A fa továbbra is töretlenül az egyik legnépszerűbb minta a laminált padlókon. A Woodstep laminált padlók sokszínű famintázatát a természet ihleti. Az igazán valósághű, természetesnek ható minták megjelenítése kifinomult technológiák eredménye, amellyel ritka és egzotikus fák mintázatát is otthonunkban tudhatjuk.  A fa azonban nem az egyedüli lehetőség a dekorok között. A folyamatosan fejlődő gyártástechnológiáknak köszönhetően hihetetlenül gazdag termékválasztékból lehet válogatni.

 

A Woodstep előnyei

Könnyű beépíthetőség

 

 

A Woodstep laminált padlók előnye, hogy szakember segítsége nélkül, egyszerűen, könnyen lerakható, a padlópanelek ugyanis egyszerű click-rendszerrel illeszthetők össze, és a padló szükség esetén egyszerűen vissza is szedhető. A laminált padlók csomagolásán (a doboz végén lévő, vagy a doboz előoldalán található termékcímkén) minden esetben feltüntetjük az adott padlótípusnál alkalmazott click-rendszert.

 Tökéletes megoldások


A Woodstep előnyei

 

A Woodstep laminált padlók mellett számos kiegészítő terméket ajánlunk, melyekkel tökéletesen befejezetté teheti padlóburkolatát. A különböző típusú alátétek mellett a hézagtakarásra, lépcső- és élkialakításra, valamint a szintkiegyenlítésre és a véglezárásra is tökéletes megoldást nyújtunk. Emellett egyéb kiegészítő termékek, mint csőrózsa, ajtóütköző, tömítő, javító viasz rudacska, tisztító- és ápoló szett is a termékkínálat része.

 


RendszergaranciaA Woodstep előnyei

 

 

A Woodstep laminált padlókra akár 30 év rendszergaranciát is nyújtunk. A rendszergarancia a laminált padlók járófelületének átkopására vonatkozik, lakossági, illetve a teljes Wood Step rendszer együttes megvásárlása esetén érvényes, mely a laminált padlólapok mellett a Wood Step alátéteket is magában foglalja.

 

Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: