Woodstep
Bevásárlólista
 

Kiegészítő termékek

A Woodstep laminált padlók előnye, hogy rendszerben vásárolhatók meg, így az alátét fóliától a szegélylécig minden szükséges kiegészítő terméket megtalál kínálatunkban.

 

Az egyik legfontosabb kiegészítő termékek a Woodstep laminált padló alátétek, melyek a hosszú élettartamról és a komfortérzetről gondoskodnak, jó hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, nagy járáskomfortot biztosítanak, bizonyos típusok pedig akár padlófűtés esetén is alkalmazhatóak.

 

A professzionális megjelenést a laminált padlókkal színazonos Woodstep szegélylécek és sarokelemek biztosítják. A szegélylécek különböző magasságokban kaphatók, klasszikus, vagy épp modern kivitelben, sőt, kábelcsatornás típusok közül is választhatunk.

 

A Woodstep padlóburkolati profilok széles spektrumában megtalálhatók az élvédők, valamint a különböző burkolatok találkozását elfedő hézagtakarók, illetve a hajlítható profilok is. A választékot professzionális rögzítési módok, elegáns színek, gyors, egyszerű lerakhatóság, hosszú élettartam és tökéletes funkcionalitás jellemzi.

 

A Woodstep rendszer elemeihez tartoznak továbbá: lerakó készlet, rögzítő klipsz, parketta tömítő, csőrózsa, Woodguard vízzáró tömítőanyag, ledes padlóvilágítás, ajtóütköző, bútorláb alátét, univerzális padlóvédő, görgősszék alátét, tisztító és ápoló szett, laminált padló javító viaszrudacska.Woodstep kiegészítő termékek

Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: