Woodstep
Bevásárlólista
 

Akár 30 év garancia

Woodstep rendszergaranciaA Woodstep laminált padlóburkoló rendszerre a DIEGO rendszer garanciát vállal, a termék típusától függően 5-30 év időtartamra. A rendszergarancia a járófelület átkopására vonatkozik.


A garancia feltétele, hogy csak a teljes Woodstep laminált padló rendszer, azaz Woodstep párafékező fólia + Woodstep alátét + Woodstep laminált padló együttes, egyidejű vásárlása, és együttes lerakása esetén érvényes. A laminált padlók lerakását a lerakási útmutató szerint kell elvégezni. Az esetleges látható hibákról még a lerakást megelőzően kell meggyőződni, ugyanis a látható hibával lerakott laminált padlóért a forgalmazó nem vállal felelősséget. A garancia csak akkor érvényesíthető, ha a terméket a kopásállóságának megfelelő felhasználási területen alkalmazták. A garancia a járófelület átkopására vonatkozik, ennek minősül a koptató (járó-) felület teljes mértékű átkopása, vagyis a dekorréteg teljes eltűnése egy jól látható, minimum 1×1 cm-nyi felületen. A garancia csak lakossági felhasználás esetén érvényes. Fürdőszoba, mosókonyha, szauna, pince és egyéb nedves helyiségekben történő felhasználás esetén a garancia nem érvényesíthető. A garancia érvényesítését a fenti feltételek teljesülése esetén írásban kell jelezni az eladó részére. A reklamáció benyújtásakor be kell mutatni a garanciajegyet, és a termék vásárlását igazoló eredeti számlát. Amennyiben a garanciaigény elfogadásra kerül, az átkopott panelek helyett az eladó cserepaneleket biztosít.


Ha az eredeti dekor/panelméret már nem áll rendelkezésre, akkor az eladó azonos minőségű helyettesítő terméket kínál fel. Az eladó a cserepaneleket az elhasználódás mértékének megfelelő árengedménnyel biztosítja. Fontos, hogy a visszaszedési és lerakási költségek nem képezik a garancia részét. A garanciális teljesítés után a garanciaidő nem hosszabbodik meg, tehát nem lép érvénybe új garancia.


A Woodstep rendszergarancia feltételeiről teljes körű tájékoztatást kap áruházainkban minden érdeklődő. Áruházaink nyitva tartása és elérhetősége az áruházak menüpont alatt található meg.

 

5996285405102-laminalt-padlo-woodstep-standard-plus-click-7mm-70332-boston-tolgy-enterior-012.jpg

Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: