Woodstep
Bevásárlólista
 

Hasznos információk

7 érv a laminált padló mellett

Számos érvet tudunk felsorakoztatni a laminált padló mellett. Ezúttal 7 pontban foglaltuk össze a legfontosabbakat, hogy minél teljesebb képet kapjon a laminált padlók előnyeiről.

Tovább

A laminált padló története

A laminált padlók az utóbbi években hatalmas fejlődésen mentek keresztül, népszerűségük pedig töretlen, sőt, nagyobb, mint valaha! A click rendszer megjelenésétől kezdve a felületek robbanásszerű fejlődésén át óriási a változás.

Tovább

A Woodstep előnyei

Miért pont a Woodstep? Magas minőség, széles választék, élethű dekorok, könnyű beépíthetőség, tökéletes megoldások, és akár 30 év rendszergarancia jellemzi. Olvasson tovább a Woodstep előnyeiről!


Tovább

Woodstep rendszergarancia

Tudta, hogy a Woodstep laminált padlókra akár 30 év rendszergaranciát nyújtunk? A DIEGO által forgalmazott Woodstep laminált padlókra a termék típusától függően 5-30 év időtartamra rendszergaranciát nyújtunk. Cikkünkben tájékozódhat a rendszergarancia feltételeiről, illetve érvényességéről.


Tovább 

Felhasználási területek

A Woodstep padlóburkolatok a lakás bármely helyiségében megállják a helyüket, a titok a kopásállóságban rejlik. Nagy forgalmú helyiségbe magasabb kopásállósági osztályba tartozó laminált padlót érdemes választani. Konyhába, fürdőszobába is van megoldásunk: a Woodstep LVT vízálló padló!

Tovább

Kiegészítő termékek

A Woodstep laminált padlók előnye, hogy rendszerben vásárolhatók meg, így az alátétfóliától a szegélylécig minden szükséges kiegészítő terméket megtalál kínálatunkban.


Tovább

Click rendszerek

Woodstep laminált padlóink kétféle click-rendszerrel illeszthetők egymáshoz. A továbbiakban megtekintheti a billenő click és a patent click rendszer működését.


Tovább

Lerakás film

Útmutató videónkban lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan rakja le frissen vásárolt Woodstep laminált padlóját. Az alátét leterítésétől a laminált padló lerakásán át egészen a szegélylécek falhoz illesztéséig végigvezetjük a lépéseken.


Tovább

Tények és adatok

A Woodstep laminált padló megjelenése, 1999 óta kiemelkedő értékesítési adatokkal büszkélkedik. 2014-ig laminált padlóink már több mint 30 millió négyzetméternyi felületen bizonyították kiválóságukat. Olvasson tovább még több érdekes adatért!

Tovább

Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: